mandag den 1. september 2014

Blogning!

Kun du godt tænke dig at blogge??

Her er lidt hjælp.

Sådan opretter du en blog


Du kan oprette en blog med mange forskellige hjemmesider. Men jeg vil helt forslå "blogger.com". Blogger.com er meget simpel at finde ud af og det er nemt, selv at bestemme, hvad der skal være på siden, hvordan det er sat op og hvordan den skal se ud.

Du skal have en google konto for at det virker. Har du en youtube bruger, så er det, det samme kodeord og du bruger din mail som en slags brugernavn.

Efter det kommer det hele lidt af sig selv. Jeg vil foreslå at man selv lige sidder og kigger det hele igennem og prøver at ændre en masse på siden, som fx baggrunds farve/billede, din header osv.

Indlæggende!

Indlægende var noget af det sværeste for mig. Det er rigtig svært at finde noget man gerne vil skrive om. 

Her er et par fif.
  • Hold det kort og simpelt, så folk kan læse det hele færdigt uden at blive træt af det.
  • Skriv om ting du godt kan lide
  • Hold så vidt muligt din blog positiv. 
Med hensyn til at holde den positiv, taler jeg af erfaring. Der vil altid være nogen der ud i verdenen, som vil rakke ned på en. Så skriver man ikke så meget negativt, for man ikke særlig mange negative ting tilbage.

Det er altid svært at finde ud af at finde ud af hvad man skal skrive om. Her er et på fif til det:


  • Join denne gruppe på facebook her, det er et sted hvor du kan se andre bloggeres blog, og dele din egen. Så kan du se på de andre og få idér til hvad du skal skrive om.
  • Denne blogger er godt nok på engelsk, men hun har lavet en blog med emner man kan prøve af, her.

Spred budskabet!

Der er fire ting du kan bruge til at sprede budskabetom din blog!

  • Del links til dine indlæg på din egen facebook væg!
  • Facebookgruppen fra før er at godt sted at dele din blog, da der er rigtige mange medlemmer og mange selv søger inspiration.
  • 3. gode råd, er at lave en facebook side til din blog, lige som min, så folk har lettere ved at finde din indlæg på din blog, så husk at dele dine indlæg der!
  • 4. gode råd. Der er noget der hedder Bloglovin'. Du opretter en profil på den og så kan du gemme din blogs du godt vil følge med i. Du, som blogger, kan på den måde lettere få "faste læsere". Altid en god idé!

Håber du kan bruge alt det her til noget! Skriv endelig hvis der er noget du er i tvivl om, eller hvis du har nogle spørgsmål!

Håber i kunne lide dette indlæg!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar